Webdesign

LOOC Productions was er als een van de eersten bij om websites te ontwikkelen. Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van webdesign en alles wat daar bij komt kijken is het resultaat. Wij hebben honderden websites gemaakt, waarvan de meeste ook nog eens door ons beheerd worden.

Het gaat bij ons niet alleen om een mooie lay-out van uw website, maar zeker ook om de technische kant daarvan. Een mooie website moet volgens ons wel beschikken over “iets goeds onder de motorkap”!

Het is ook mogelijk om databases te koppelen aan uw website, waarmee een interactief gebruik van uw website door uw klanten mogelijk wordt.

De mensen van LOOC Productions geloven niet in schreeuwerige buttons, niet in een overvloed aan bewegende beelden, niet in te lange teksten, etc. Een website moet overzichtelijk zijn! Helder, duidelijk, intuïtief te gebruiken, zonder overdreven poespas. Zonder allerlei schreeuwerige kleuren en vóór alles… aantrekkelijk en informatief.

De bezoeker van uw website moet een reden hebben om terug te keren!
De bezoeker mag daarbij niet afgeleid worden door allerlei overbodige zaken.

Wij maken websites niet enkel uit een technisch perspectief, maar wij hanteren ook een psychologisch perspectief: hoe wordt een website beoordeeld door de bezoekers?

LOOC Productions maakt voor u die overzichtelijke website en kan desgewenst ook zorgen voor het onderhoud ervan.

Of wat dacht u van een all-in pakket: plaatsing van de website op een door ons gekozen server (inclusief de kosten daarvan), plús de jaarlijkse kosten voor het verlengen van de domeinregistratie, plús het onderhoud van de website.
En de kosten daarvan: gemiddeld slechts de helft van wat u elders kwijt bent!!!

LOOC Productions is een eenmanszaak en biedt webdesign, webhosting en online marketing (inclusief SEO) desgewenst in één pakket.

Op deze website vindt u alle details.

Recente berichten