Meer…

Bovenop de uitstekende webdesign, webhosting, SEO en online marketing biedt LOOC Productions ook:

Kantoorautomatisering

Wij voorzien veelgebruikte programma’s zoals Word en Excel van macro’s en sjablonen zodat u via een eigen menu allerlei zaken snel op een slimme manier af kunt handelen. U roept zo gemakkelijk bestanden op die geheel zijn ingericht naar uw eigen wensen en wij halen de gegevens desgewenst op uit een bestaande database of slaan gebruikte gegevens juist op voor later gebruik. Op die manier gebruikt u uw software zo optimaal mogelijk.

LOOC Productions is gespecialiseerd in het aanpassen van bestaande software aan uw wensen op kantoor.

Het huisje staat voor een macro die met één druk op de knop een adres toevoegt aan de tekst.

LOOC Productions stroomlijnt uw kantoorautomatisering door middel van menugestuurde en perfect op elkaar afgestemde macro’s en sjablonen.
LOOC Productions heeft al voor heel wat klanten gezorgd dat Word veel meer werd dan een tekstverwerkingsprogramma. Door de juiste menu’s, de juiste informatievensters, handige sjablonen en perfecte macro’s werd Word veranderd in een programma dat snel en eenvoudig offertes kan maken, brieven en faxen stroomlijnt, gegevens automatisch opslaat en weer oproept als dat nodig is.

Ditzelfde principe is natuurlijk toe te passen op andere programma’s! Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook zorgen voor perfect werkende spreadsheets onder Excel of wij programmeren, dat uw e-mail centraal wordt afgehandeld en opgeslagen.

Verder heeft LOOC Productions oplossingen voor de meest gehoorde problemen in de kantoorautomatisering.

U betaalt veel geld voor software. Gebruik die software dan ook optimaal!!!

Vraag LOOC Productions om de oplossing…

Database-toepassingen

LOOC Productions maakt software-op-maat voor praktisch elke toepassing in uw bedrijf. Ons specialisme is het ontwikkelen van databases onder Microsoft Access en wij kunnen die leveren als Access-applicatie of als runtime-versie!

Menig bedrijf wordt geconfronteerd met het probleem dat er een programma gebruikt moet gaan worden, dat eigenlijk niet op de markt te vinden is. Sommige programma’s lijken een beetje op wat u wenst, maar ze bieden te weinig of te veel. LOOC Productions maakt het door u gewenste programma exact op maat en zorgt voor alle functionaliteit die u wenst.
Of het nu gaat om:

  • een relatie-beheer-systeem voor klanten en contactpersonen
  • een facturatie-programma voor offertes, facturen, etc.
  • een adressenbestand i.s.m. Word
  • een heel specifiek programma dat nergens anders te krijgen is
  • etc.

LOOC Productions heeft vrijwel altijd de oplossing die past bij uw wensen!!!

LOOC Productions is een eenmanszaak en biedt webdesign, webhosting en online marketing (inclusief SEO) desgewenst in één pakket.

Op deze website vindt u alle details.

Recente berichten